Herlighet, da var det helg igjen.
I dag var min første dag i supersparemodus.
Gikk strålende, har brukt 143,- på mat.
Det var middager til helga.
Har i grunn ikke tenkt å bruke mer penger før neste uke.
Jeg lærte noe, på polet faktisk, for noen år siden.
Dette vet sikkert resten av verden,
men når jeg sammenlikner priser på diverse produkter på butikken
så velger jeg som regel alltid den med lavest kilopris.
Jeg har aldri tenkt over å se på noe annet enn selve prisen,
men det står jo alltid kilopris i bittesmå tall nederst på prisene på hylla!
Er ganske stor forskjell på mange produkter som er så og si like,
men feks fra forskjellige leverandører.
Hvor mye jeg sparer på det? Vet ikke,
men liker å tro at det har litt å si i lengden.
Men altså, hallo!
Jeg skulle kjøpe lasagne i stad.
Og det er jo 10 kr RIMELIGERE å kjøpe familiepakningen enn den vanlige?!
Vi fryser jo ned leftovers uansett, så kan likesågodt lage en ekstra stor porsjon!
Jeg ser ikke helt logikken til Toro her, men det sier seg jo selv hva man velger, da!
Kilopris 50,- vs. 124,-
....
Jeg liker å tro at alle har en kjøkkenskuff som ser sånn her ut
Med masse forskjellige matvarer.
Jeg blir litt gal av å ha så mye forskjellig liggende,
ikke bare i denne skuffen, men også i fryseren
(som er langt under halvfull, btw).
Krydder og bakevarer er en ting, men feks pasta, ris, hermetikk...
Joda, det har bra holdbarhet og man stresser da ikke med å spise det opp?
Jo, jeg gjør det. Jeg liker ikke at ting blir liggende så lenge.
Plutselig, før du vet ordet av det, så har det gått ut på dato.
Eller så har du glemt at du har en hel eske med boil-in-bag-ris,
så du kjøpte en til og nå har du to.
"Men det gjør da ingenting, for det er mat man bruker hele tiden."
Joda, noen klarer å tenke sånn, men jeg må bruke opp dette her nå.
Hvorfor kjøpe ny mat, når du allerede har masse liggende?
Så når jeg skal lage middagsplan for neste uke,
så skal jeg inkludere mest mulig av dette i planen,
først og fremst for å få brukt opp litt, men også for å spare penger.
Dette er jo penger! Mat er penger! Og at det ligger sånn, det får jeg litt fnatt av.
Vet ikke om det er pga hva jeg jobber med, at jeg tenker sånn?
Jeg må ha rullering på varene! Det kan ikke stå stille, det går ikke,
det er dårlig butikk...
Haha er bare jeg som er rar, kanskje!?
Oh well!
God helg!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar